Dobra prilika: Volvo S60 po povoljnijim uvjetima leasinga

Volvo je u suradnji s Erste leasingom odlučio razveseliti kupce svojeg modela S60 povoljnijim uvjetima leasinga. Uz kamatnu stopu od samo 4,99% te mjesečnu ratu čak i od 294 eura mjesečno, kupci će sada lakše doći do limuzine koja je početkom ove godine potvrdila status najsigurnijeg automobila u svojoj klasi. Volvo S60, naime, jedini je europski luksuzni automobil koji je osvojio maksimalnih pet zvjezdica na američkom testu sigurnosti NHTSA.

Tko ne bi poželio voziti automobil opremljen vrhunskim sustavima sigurnosti? Upravo je takav Volvo S60 ““ automobil čiji City Safety sustav u gradskoj vožnji stalno nadzire vozila u prometu te automatski uključuje kočnice ukoliko osjeti da je sudar s automobilom ispred vas neizbježan. Ova revolucionarna tehnologija od sada će savršeno funkcionirati i pri brzinama do 50 km/h. Uz City Safety tu je i Pedestrian Detection sustav koji provjerava kretanje pješaka uz cestu te u slučaju potrebe uključuje kočnice ili daje znakove upozorenja o mogućem udaru u pješaka.

Volvo S60 je opremljen s još puno pouzdanih Volvo tehnologija koje paze na vozača i putnike u vozilu, ali i nadziru sve ono što se zbiva u prometu izvan automobila. I na kraju cijele priče ““ Volvo je odlučio dodatno razveseliti kupce svoje luksuzne limuzine novim, povoljnijim uvjetima leasinga. Model S60 od sada je dostupan uz kamatu od samo 4,99%.

Više informacija o povoljnijim uvjetima leasinga na Volvo S60, ali i ostale Volvo modele kupci mogu doznati na www.volvocars.hr ili kod ovlaštenog Volvo partnera.