Dacia želi oboriti Guinnessov rekord za najdužu kolonu vozila u pokretu

Predstavnici Dacije u susjednoj Srbiji pripremaju nesvakidašnji događaj, koji bi mogao biti uvršten i u slavnu Guinnessovu knjigu rekorda. Naime, kompanija Renault Nissan Srbija, 28.05.2011. godine pod motom “žOborimo rekord zajedno” u Navak Centru u Subotištu (Nacionalna vozačka akademija) organizuje okupljanje vlasnika Dacia vozila, u cilju formiranja najduže kolone Dacia vozila u pokretu, a koju će zabilježiti i predstavnici Guinnessove knjige rekorda.

Ovom prilikom pozivamo sve vlasnike Dacia vozila i u Bosni i Hercegovini da učestvuju u ovom jedinstvenom događaju, odnosno da 28. maja sjednu u svoj Dacia automobil i zajedno sa svojom porodicom ili prijateljima, krenu put Subotišta, u NAVAK centar, kako bi zajedničkim snagama ispisali nove stranice automobilske istorije.

Obaranje rekorda jeste glavni, ali ne i jedini razlog okupljanja. Za sve učesnike su planirana brojna iznenađenja, a bit će to izvrsna prilika za upoznavanje sa aktuelnom ponudom Dacia vozila, razmjenu mišljenja sa drugim vlasnicima, upis u Dacia klub, ali i konsultacije sa najboljim mehaničarima iz ovlaštenih Dacia servisa.

Uz dobru muziku, ukusnu hranu, zabavne igre, simpatične poklone, kao i veseli voditeljski par Dragana Ilića i Goricu Nešović (vozače i velike fanove Dacia automobila), ne sumnjamo da će vam 28. maj 2011. zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

Za učestvovanje u događaju, neophodna je registracija na internet stranici http://www.dacia.rs/rekord/registracija.php