TurboMagazin.info preselio na najmoderniji i najsigurniji datacentar na svijetu!

SPONZORIRANI ČLANAK

Obavještavamo sve naše drage prijatelje i posjetioce da je portal o automobilima TurboMagazin.info preselio na novi server u “Pionen” datacentru kojim upravlja kompanija “Bahnhof”, jedna od najvećih pružatelja internet usluga u Švedskoj. Ovaj centar poznat je po svom čuvenom “Hollywood stilu”, smještaju “wikileaks-a”, kao i mjestu na kojem su snimani naučno-fantastični filmovi poput “Imperija uzvraća udarac” i James Bond.

Smještajem svojih stranica u ovom visoko tehnološkom zdanju, TurboMagazin.info je obezbjedio svojim posjetiocima znatno kvalitetniji pristup sadržajima, koji se prvenstveno ogleda u brzini učitavanja, dostupnosti od 99,9% i najvećoj mogućoj sigurnosti, obzirom da je “Pionen” datacentar najsigurnije tehnološko postrojenje na planeti Zemlji.

Zakup servera je omogućio DeluxeHost.net, kojem se ovom prilikom srdačno zahvaljujemo na vrlo ugodnoj i profesionalnoj saradnji. Ukoliko vam treba pouzdan, profesionalan, brz i siguran web hosting uz najpovoljnije moguće cijene, svakako preporučujemo da posjetite www.deluxehost.net i izaberete rješenje u skladu sa vašim potrebama.